octombrie 5, 2024
Divertisment

Cinci filme romantice de pe VOYO pentru Ziua Îndrăgostiților.

Cinci filme romantice de pe VOYO pentru Ziua Indragostitilor

Ana, mon amour (2017)
„Ana, mon amour” este un film românesc din 2017 regizat de Călin Peter Netzer, bazat pe romanul „Luminița, mon amour” al lui Cezar Paul-Bădescu. Povestea urmărește evoluția relației dintre Toma și Ana, doi tineri care se întâlnesc la facultate și se îndrăgostesc profund unul de celălalt. Însă, relația lor este marcată de numeroase dificultăți, inclusiv probleme legate de sănătatea mentală a Anei, care suferă de tulburări psihice. Filmul explorează complexitatea și fragilitatea relațiilor umane, precum și modul în care iubirea poate fi pusă la încercare în fața provocărilor vieții. De-a lungul filmului, spectatorii sunt martorii luptei lui Toma și Anei pentru a-și menține legătura în ciuda tuturor obstacolelor.

Te urăsc, te iubesc (2021, The Hating Game)
„Te urăsc, te iubesc” (cunoscut și sub numele de „The Hating Game”) este o comedie romantică din 2021. Filmul este regizat de Peter Hutchings și are în rolurile principale pe Lucy Hale și Austin Stowell. Hotărâtă să atingă succesul în carieră fără compromisuri, Lucy Hutton (interpretată de Lucy Hale) pornește o luptă nemiloasă împotriva glacialului și eficientului ei rival, Joshua Templeman (jucat de Austin Stowell). Cu toate acestea, pe măsură ce lupta se intensifică, Lucy începe să simtă o atracție neașteptată față de Joshua, ceea ce complică și mai mult situația. Filmul a fost bine primit de critici și oferă o combinație de romantism și momente amuzante. Dacă ești în căutarea unei comedii romantice, „Te urăsc, te iubesc” ar putea fi o alegere potrivită pentru o seară relaxantă la film12.

Dragul meu John (2010, Dear John)
„Dragul meu John” (cunoscut și sub numele de „Dear John”) este un film romantic și de război american din 2010, regizat de Lasse Hallström și bazat pe romanul cu același nume din 2006 scris de Nicholas Sparks. Filmul urmărește povestea unui soldat, John Tyree (interpretat de Channing Tatum), care se îndrăgostește de o tânără studentă conservatoare, Savannah (jucată de Amanda Seyfried). Cei doi decid să țină legătura prin scrisori după ce John pleacă în război. Titlul filmului provine de la începutul scrisorilor pe care Savannah i le trimite soldatului. Pe parcursul a șapte ani, scrisorile lor devin un mijloc intens de comunicare, iar relația lor este pusă la încercare de distanță și de provocările vieții militare.

Minte-ma frumos (2012)
„Minte-mă frumos” este o comedie romantică românească din 2012, regizată de Iura Luncașu. Filmul spune povestea a doi tipi simpatici din București, care duc o viață cât se poate de neobișnuită: Dani (interpretat de Andi Vasluianu) este part-time furnizor de servicii IT și part-time gigolo. Toni (jucat de Marius Damian) este un hacker iscusit, care își înlocuiește partenerul de viață – computerul – cu o tipă cunoscută pe Internet, Oana. Dana și Oana, ucenice cofetare și colege de apartament, sunt cum nu se poate mai diferite. Dana, tipa senzuală, sucește capetele bărbaților oriunde apare, pe când Oana iubește foarte mult prăjiturile. Filmul oferă o combinație de umor și momente amuzante. Dacă ești în căutarea unei comedii romantice autohtone, „Minte-mă frumos” ar putea fi o alegere potrivită pentru o seară relaxantă la film.

Nuntă în străinătate (2018, Destination Wedding)
„Nuntă în străinătate” (cunoscut și sub numele de „Destination Wedding”) este o comedie romantică din 2018, regizată de Victor Levin. Filmul urmărește povestea a doi invitați nefericiți și neprietenoși, Lindsay și Frank, care dezvoltă o afecțiune reciprocă în ciuda fostelor lor experiențe amoroase dezastruoase. Când Frank (interpretat de Keanu Reeves) și Lindsay (jucată de Winona Ryder) se întâlnesc în drum spre o nuntă de destinație, se dezvăluie rapid că au o mulțime de puncte comune: ambii resimt o aversiune față de mireasă, mire, nunta în sine, chiar și față de ei înșiși. În timp ce evenimentele din acest weekend îi aduc în mod repetat împreună și umorul lor îi izolează treptat de ceilalți invitați, Frank și Lindsay descoperă că dacă provocările verbale persistente pot lega doi oameni atât de diferiți, atunci orice scenariu devine posibil.

Sursa: